Text Size

Arne Hasle AS - Norsk leverandør av kano - kajakk - båt

logo

expedition1 expedition5 expedition4

Hasle Expedition tur-kajakk

Hasle Expedition kajakk er en videreutvikling av Hasle Explorer. Kajakken har fått en oval luke bak, og roret er laget slik at det kan heves opp og låse seg i en slisse som er inbakt i konstruksjonen av kajakken.

Dette er en fordel dersom kajakken skal dyttes ut fra stranden med bakre del først ut. Mange er skeptiske til et undenforliggende ror, men vi har laget ca 7000 Hasle Expedition uten reklamasjoner. På mange kajakker vil et tradisjonelt sleperor være over vannet ved surfing, og roret kan dermed miste effekten.

Hasle Expedition er litt lengere og smalere enn forgjengeren Hasle Explorer, hvilket gjør at den går litt raskere i vannet.

For nærmere detaljer av båten, se brosjyre. Dette er kajakken som fikk terningkast seks i VG-testen. Trykk her å se testen.Hasle Expedition kajakk

Test av turkajakker i VG


VG har testet kajakker i samarbeid med bladene Padling og Båtliv. Hasle Expedition fikk sammen med tre øvrige deltakere terningkast 6!

Trykk her for å lese testen..

Tilbud til skoler og kommunerArne Hasle A/S har gjennom flere år levert kanoer til skoler og kommuner. De senere årene har det blitt mer og mer populært og kjøpe komplette pakker...

Les mer om vårt kajakktilbud..

Velg kajakk

Login