Text Size

Arne Hasle AS - Norsk leverandør av kano - kajakk - båt

logo

searider3 searider4

Hasle Searider Kajakk

Hasle Sea Rider er en ny kajakk i vårt varierte utvalg.

Denne kajakken er tenkt som en rimelig og enkel versjon som tilfredstiller behovet for å komme på vannet en deilig sommerdag, uten at en legger for mye penger i det. Kajakken kan brukes både i innsjøer og ved kysten, men er primært ment som en godværsbåt. Den veier ikke mer enn 19 kg, og den vil dermed være lettere å handtere enn våre andre modeller. Personer fra 50 kg- 80 kg, og fra 150 cm -180 cm lengde kan lett bruke denne kajakken.

Lett å bruke:
Kajakken har ikke ror, og det er bare å sette seg oppi å begynne og padle. Det er ingen justering av noen ting. Kajakken er 4 meter lang og er derfor lett manøvrerbar samtidig som retningstabiliteten er god.

Stor cockpitåpning:
Mange som ikke har padlet kajakk stiller spørsmålet om det er mulighet for å sette seg fast dersom en går rundt. En slik problemstilling er totalt fraværende i denne type kajakk. Kajakken er lett å tømme for vann og er morsom å leke med på varme sommerdager.

Vanntett skott:
Båten er støpt i et stykke som en tett båt. På bakdekket er det en luke som en lett kan legge ting i som en ønsker skal oppbevares tørt.

Kan ligge på dekke på større båter:
Mange har store cabincruisere, og kajakken kan være grei å ha med seg for å kunne ta kortere turer fra moderbåten dersom en skulle ha behov for det.

Nytt produksjonskonsept.
Dette er en kajakk som i prinsippet er produsert som en Sit-on –top kajakk. Båten blir støpt i et stykke. Delingslinjer i formen gjør det mulig å støpe med motslipp. Ved vårt nye konsept slipper vi å støpe både karm,sete, skott og fotbrett, samt å montere dette.

På grunn av dette nye konseptet, har vi muligheten til å tilby markedets rimligste kajakk med en veiledende utsalgspris på kr 4000 inkl. mva.


Tilbud til skoler og kommunerArne Hasle A/S har gjennom flere år levert kanoer til skoler og kommuner. De senere årene har det blitt mer og mer populært og kjøpe komplette pakker...

Les mer om vårt kajakktilbud..

Velg kajakk

Login