Text Size

Arne Hasle AS - Norsk leverandør av kano - kajakk - båt

logo

Tomansskajakk fra Hasle

Dette er en naturlig fin tomanskajakk som passer til stort sett de fleste uten for store investeringer. Ingenting kan måle seg med å oppleve fin natur og flotte dager på vannet sammen med andre. Det å padle tomannskajakk gir en helt spesiell nær og god opplevelse, og anbefales til alle som ikke har prøvd det.

Generelt sitter man lavt i en kajakk og en får dermed et lavt tyngdepunkt. Den relativt flate bunnen bidrar også til økt stabilitet.

Dette er trolig markedets beste kjøp i sin kategori.

SLAGSTERK POLYETYLENE

Kajakken er laget i slagsterk polyetylene et materiale som er dominerende på kajakkmarkedet.
Kajakken er utstyrt med ror, sikkerhetsliner, vanntette skott, bærehandtak og nett for oppbevaring av ekstrabagasje.

Kajakken er utstyrt med vippror som styres og betjenes av bakre padler med såkalte keepers, samme system som brukes av stort sett alle kajakkprodusenter over hele verden.


Lengde:                           520 cm
Bredde:                             70 cm
Vekt:                                 34 kg
Cockpit åpning:               86 cm x 41 cm

Bladet Padling tester Hasle Excursion

Hasle ExcursionBladet Padling har testet Hasle Excursion. Deres konklusjon: Kajakken er full av smarte detaljer. Padleegenskapene er veldig gode og produksjonskvaliteten er norsk på sitt beste.

Les mer: Bladet Padling tester Hasle Excursion

Hasle 530 Classic kano

Hasle 530 Classic err en nyutviklet kano fra Arne Hasle AS. Dette er arvtageren til Hasle 530 PE. Den nye kanoen har de samme egenskapene, men er langt mer gjennomført med hensyn til finish og design.

Les mer: Hasle 530 Classic kano

Terningkast 6!

Hasle Expedition kajakk fikk terningkast seks i VG! Dette er VGs dom over Hasle Expedition:

Hasle Expedition er en av tre kajakker i denne testen som får en klar sekser. Den havner rett bak vinneren Boreal Inukshuk og rett foran Dagger Exodus. Hasle Expedition har gode løsninger, gjennomtenkt design og høy trygghet. Stabiliteten er også høy, og man sitter godt. Den har de beste justeringsmuligheter for ror, pedaler, sete etc. som kan utføres sittende i cockpiten. Setet kan justeres i lengderetningen til nyttig hvilestilling under turen.

Les mer: Terningkast 6!

Hasle Excursion 500

Arne Hasle A/S har produsert kajakker i mykplast siden 1994.

Årets nyhet er HASLE EXCURSION 500

Spesielt med denne kajakken er at vi har fått ned vekten . Gjennom bruk av fornuftige detaljløsninger og konstruksjon veier den ikke mer enn: 23,5 kg!!! Smiley

Dette er den letteste mykplastkajakk på markedet i sin klasse (500 cm).

For mer informasjon ta kontakt med fabrikken tlf 69882366 og få en nærmere informasjon om kajakken.

Les mer: Hasle Excursion 500 New

Haslebåter: Markedsleder i 50 år

 

Arne Hasle AS har produsert båter i 50 år, og er den eneste produsenten som lager kanoer og kajakker i Norge. Siden 1964 har vi levert 80.000 båter til norske og utenlandske markeder. Hasles båter er kjent for sin kvalitet og sine gode sjøegenskaper.

Miljøvennlig
Arne Hasle AS produserer båter som ikke forurenser og brukerne av produktene får både mosjon og friluftopplevelse. Vi er en bedrift som benytter lokal arbeidskraft. CO2 regnskapet til Hasle-båtene er langt bedre enn tilsvarende båter importert fra utlandet, ofte helt fra Kina.

Hasle-kajakker er laget i Norge for norske forhold!!

 

Finn din Hasle forhandler

Arne Hasle på Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Login