Text Size

Arne Hasle AS - Norsk leverandør av kano - kajakk - båt

logo

excursion2 excursion2 excursion7 excrusion10 excursion11 excrusion15

Hasle Excursion 520 Kajakk

Hasle Excursion HavkajakkHasle Excursion 520 kajakk er den nyeste kajakk modellen vår, denne er også den vi har fått mest positive tilbakemeldinger på. Detaljløsninger vitner om lang erfaring innen rotasjonstøping, samtidig som det funksjonelle ved en havkajakk er ivaretatt på best mulige måte.

Comfort
Vi har lagt stor vekt på god sittecomfort på HASLE-Excursion. Vi var de første på markedet til å ha mulighet for etterjustering av sittestillingen mens du er ute og padler. Ved enkle grep kan man stille fotbrettet frem og tilbake, setet frem og tilbake, uten å være avhengig av å etterjustere rorlinene og stramme opp disse.

Hasle Excursion 520 er spesielt tilpasset lange personer, og personer opp mot 195-200 cm kan sitte komfortabelt i denne kajakken.

Ved bestilling ta kontakt med Arne Hasle A/S tlf 0047-69882366 eller bestill via E-Mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Hasle excursion kajakk

Tilbud til skoler og kommunerArne Hasle A/S har gjennom flere år levert kanoer til skoler og kommuner. De senere årene har det blitt mer og mer populært og kjøpe komplette pakker...

Les mer om vårt kajakktilbud..

Anmeldelse Hasle ExcursionDette må være den ultimate havkajakkopplevelse. En kan nyte naturopplevelser i eskimoenes hjemland. Les hva pladet PADLING skriver om Hasle-Excursion....

Les mer..

Velg kajakk

Login