Text Size

Arne Hasle AS - Norsk leverandør av kano - kajakk - båt

logo

Explorer Vkane 23 Explorer Vkane 23 Explorer Vikane 35

Hasle Explorer Kajakk

Hasle Explorer kajakk er den første havkajakken som ble laget hos Arne Hasle A/S.

Vi var blant de første som lagde mykplastkajakker, og den føste kom på markedet i 1994. Totalt regner vi med at vi har lagd cirka 9000 HASLE-EXPLORER.

Hasle Explorer er den stødigste av våre havkajakkker, og den egner seg spesielt godt for nybegynnere.

Hasle Explorer har de seneste årene blitt modifisert og den er utstyrt med det samme fotbrettet som Excursion Kajakk og Expedition kajakk med de justeringsmulighetene dette gir. Dekslinene går i støpte gjennomføringer slik at det ikke er noen innvendige skruer i kajakken som kan skade utstyret som ligger inne i kajakken. Kajakken er utstyrt med sikkerhetsliner og gummistropper på dekket, to vanntette skott og bærehandtak. Fotbrettet er trinnløst justerbart i lengderetningen, og kajakken har en regulerbar backstrap som korsryggstøtte.

Hasle Explorer kajakk

 

Ekspedisjon med Hasle ExplorerSommeren 1997 var den danske naturfotograf og forsker John Andersen på en lang ekspedisjon langs vest-kysten av Gønnland. Han padlet over 2000 km med en Hasle Explorer og han padlet på det verste i 15-20 sekundmeters vind i 4-6 meters høye bølger.

Les den fantastiske historien her..

Tilbud til skoler og kommunerArne Hasle A/S har gjennom flere år levert kanoer til skoler og kommuner. De senere årene har det blitt mer og mer populært og kjøpe komplette pakker...

Les mer om vårt kajakktilbud..

Velg kajakk

Login