Text Size

Arne Hasle AS - Norsk leverandør av kano - kajakk - båt

logo

unique1 unique2 unique3

Kajakk Hasle Unique

Hasle Unique utmerker seg med sine elegante linjer. Den er ren og fin i formen, og vi har også her lagt vekt på sitte comforten. Også denne båten har det samme fotbrettet og setet som i våre andre kajakkmodeller. Rorløsningen er den samme som på Hasle Explorer kajakk og Hasle Expedition kajakk.

Det er mulighet for etterjustering av rorlinene mens en padler, og en kan også skyve både fotbrett og sete frem og tilbake mens en sitter i båten. Dette gjør at en kan forandre sittestillingen mens en padler dersom det skulle være behov fot det. Dersom en er ute og padler i flere timer kan ofte problemene være at en stivner lett. Haslebåtene har alltid hatt god sittecomfort.

Båten har et skott bak, som kan åpnes lukkes fra cockpiten.Grunnen til at vi valgte en slik løsning er at vi ikke vil ødelegge linjene på båten.

Båten har ekstremt fin finish, og dekk og skrog er sammenføyd med et H-profil som gjør skjøten både sterk og pen. Vi ga kajakken navnet Unique på grunn av den ene varianten vi har med trestruktur. Det virker som båten er laget av mahogny, og den har en veldig dyp glans i lakken.

Hasle Unique er en allround turkajakk som kan brukes over alt. Linjene er inspirert av racerkajakkens design, men den er gjort litt bredere, og blir dermed stødigere enn racerkajakken. Kajakken egner seg for de som vil padle for å trene, da den er meget lettpadlet.

Den er også mye lettere enn en havkajakk og vil være mye lettere og handtere for damer. Roret er underliggende og har overraskende stor virkningsgrad. Kajakken snur 360 grader på 16 tak!

Selv om den i utgangspunktet er en flatvannskajakk kan den padles i sjøen i 10 sekundmeters vind og meters høye bølger og fortsatt føles som en tørr båt.

Hasle Unique kajakk

Tilbud til skoler og kommunerArne Hasle A/S har gjennom flere år levert kanoer til skoler og kommuner. De senere årene har det blitt mer og mer populært og kjøpe komplette pakker...

Les mer om vårt kajakktilbud..

Velg kajakk

Login