Text Size

Arne Hasle AS - Norsk leverandør av kano - kajakk - båt

logo

Kajakk og Kano produsert for miljøet

Miljø Hasle kajakk og kanoArne Hasle A/S er en bedrift som lager produkter i tråd med hva tiden og miljøet krever. Vi lager produkter som ikke forurenser, brukerne av produktene får både mosjon og friluftopplevelse, og vi er en bedrift som benytter lokal arbeidskraft. Dette er ting som er viktig i dagens forurensningsdebatt. Co/2 regnskapet til Hasle båtene er langt bedre enn tilsvarende båter importert fra utlandet, ofte helt fra China. For miljøbeviste personer mener vi dette bør være et argument for Hasle båter i de tilfellene brukeregenskapene er likeverdige.

Mykplastbåter er laget av temoplast og kan resirkuleres, i motsetning til kompositbåter som er laget av herdeplast.

Trykk her for å se bilder av produksjonen hos Arne Hasle A/S >>

Trykk her for å se video av produksjonen hos Arne Hasle A/S >>

Ekspedisjon med Hasle ExplorerSommeren 1997 var den danske naturfotograf og forsker John Andersen på en lang ekspedisjon langs vest-kysten av Gønnland. Han padlet over 2000 km med en Hasle Explorer og han padlet på det verste i 15-20 sekundmeters vind i 4-6 meters høye bølger.

Les den fantastiske historien her..

Tilbud til skoler og kommunerArne Hasle A/S har gjennom flere år levert kanoer til skoler og kommuner. De senere årene har det blitt mer og mer populært og kjøpe komplette pakker...

Les mer om vårt kajakktilbud..

Velg kajakk

Login